Vi havde de store intentioner da vi gik igang, men måtte bukke under grundet tidspres.
Planen var at lave et mindre ædegilde som gerne skulle munde ud i 4 ½ menneskers fulde maver!
Bålet stedet bestod af en stenovn - og ved hjælp af en stærk man kom der et traditionelt bål ved siden af. Der blev tændt op - og vi ventede, og ventede.... og ventede... til sidst var bålet klar og vi kunne gå igang.
menuen stod på supper, æggekage, kyllingespyd og brød.. - Det endte med supper og æggekager.. :)
en hyggeligt dag!
Kartoffel/løg suppe
En ordentlig stak kartofler
3 løg
4 gulerødder
2 grøntsags bouilloner
Vand
En ordentlig stak kartofler
3 løg
4 gulerødder
2 grøntsags bouilloner
Vand
Bland alt sammen i en gryde, fyld den halvt med vand.
Bål det i nogle timer...
Pynt med ristede bacon, frisk persille og ristede champignoner.
Grøntsagssuppe
Broccoli
Gulerødder
2 æbler
2 Porrer
3 kartofler
2 løg
4 fede hvidløg
2 teske fuld honning
laurbærblade (en god håndfuld)
Karry
Sennepspulver
Salt/peber
Gulerødder
2 æbler
2 Porrer
3 kartofler
2 løg
4 fede hvidløg
2 teske fuld honning
laurbærblade (en god håndfuld)
Karry
Sennepspulver
Salt/peber
æggekagen..
:)
Det færdige resultat
der må nydes :)
Næste gang skal vi kaster os ud i bål mad bliver det dokumentere med didaktiske overvejelse mm. og forhåbentligt masser af tid til at nyde maden, selvskabet, processen og ikke mindst vejret.
Hejsa
SvarSletJeg er spændt på en opfølgning - overvej at eksperimentere med andre tilberedningsteknikker - og retter. Har du lavet nogle mejeri produkter? Læg gerne dokumentation på din blog...
Vh Ida